En delikat upplevelse under Kumladagarna

Kultur och fritidKumla-info

Under Kumladagarna 2013 var torget åter fullt av föreningar som erbjöd prova-på-aktiviteter.Under dagen hade Folkpartiet funnits representerat på torget och delat ut flygblad, pratat med medborgare och målat naglarna på alla som ville. Temat för dagen var HBT. Detta med anledning av den motion som lämnades in från Folkpartiet om att HBT-certifiera våra äldreboenden, men också med anledning av Örebro Pride.

Janssons Frestelser avrundade

Tältet på Kumla torg var fyllt till högkant. Uppskattningsvis befann sig omkring 1000 personer i alla åldrar i tältet på lördagkvällen när Laxå-gänget Janssons Frestelser intog scenen. I sångprogrammet fanns något för alla, vilket inte minst avspeglade sig på publiken. I det avslutande medleyet tog sig sångarna Robin, Sofia och Emma sig ann rocktemat och spelade så stora delar av publiken stod upp och klappade med.  

 

Ett perfekt avslut på en mycket lyckad Kumladag. Ryktet säger att det härliga och välsjungande gänget kommer tillbaka även nästa år. Det ser vi fram emot. Vi kommer vara där!